2012-12-31 09:49:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Tiszta fejjel szeretné köszönteni az újévet

Napi horoszkóp december 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Szűk családi vagy baráti körben üríti pezsgőspoharát az új esztendőre, de az sincs kizárva, hogy éjfélig nézi a televíziót, utána pedig ágyba bújik. Koccintson tehát arra, hogy az új esztendő se legyen rosszabb a réginél. Ehhez kívánunk 2013-ban is sok sikert, boldogságot és egészséget.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Sohasem tudott parancsra, muszájból nevetni. Sőt szomorúnak, lehangolónak tartotta "e kényszert". Valahogy ráveszi magát, hogy elmenjen egy társaságba, ami végül olyan muriban végződik, amilyenben régen volt része. Jó szórakozást és boldog új esztendőt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Végre vagy sajnos, elérkezett az esztendő utolsó napja, amikor az emberek nagy része vidám és felszabadult. Ha csak egy percre is, gondoljon azokra, akik szomorúságban töltik az ünnepet, azután adja át magát testestül-lelkestül az ünneplésnek. Boldog új esztendőt!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem a legjobb napja az évnek. Túlságosan is sokat vár a mai naptól. Mint mindig. Pedig rájöhetett volna már, hogy ez is csak egy nap a többi között. Ha idejében cselekszik, még szebbé teheti az estét. Boldog új évet kívánunk!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Alig bírt magával, pedig nem ártana kicsit pihenni, mielőtt átadja magát az év búcsúztatásának. De ki tud ilyenkor aludni?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Attól függ, hogyan alakul az év utolsó napja, hogy mire voksol. Több meghívást is kapott, sőt az is megfordult a fejében, hogy otthon marad, vagy elutazik szerelmével. Bárhogy döntsön is, B. ú. é. k.!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Bölcs és jó döntések, sikeres pénzügyi ügyletek, kiegyensúlyozott, boldog családi élet - nagy általánosságban ez jellemezte az évet. Ne legyen kíméletlen önmagához, legyen büszke az eredményeire!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Kivételesen nem fogadkozik, nem ígérget, s nem tesz esküt sem. Pedig ugye tudja, hogy változnia kell? Főleg, ha megmaradt annak a kíméletlen Skorpiónak, ami ezelőtt volt. Ha igen, biztos, hogy elveszti őt. Ezt pedig ugye nem akarja? Boldog új évet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Sok bonyodalom és idegesség adódhat abból, ha túlságosan is megszervezte, túlbiztosította magát az estére. Végül lehet, hogy egyik helyre sem akar elmenni. Fel a fejjel, az év is véget fog érni valahogy!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


Noha hajlamos nevezetes napokat kiszemelni a hétköznapok közül, ma az ünnepnap válik szinte szokványos hétköznappá. Zsúfolt évet tudhat maga mögött. Már jobban érdekli a jövő. B.ú.é.k.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Voltaképpen nem szereti ezt a napot. Sohasem is szerette. Vigyázzon, az evés-ivásban legyen mértékletes, a virsli nem egészséges, a pezsgő pedig többnyire megárt önnek. Boldog új esztendőt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Szent fogadalmat tesz, hogy ma nem hagyja magát elcsábítani a kötelező ünneplés nekivadult forgatagába. Tiszta fejjel és tiszta szívvel szeretné köszönteni az új évet... Szép álmokat!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: